-
- Add to cart
- Mąka orkiszowa
MĄKA ORKISZOWA TYP 1850 RAZOWA 1KG
- 10,50 zł
- OPAKOWANIE 1KG MĄKA ORKISZOWA TYP 1850 RAZOWA Mąka ciemna. Idealna do wypieku pełnoziarnistego chleba, bułek.
-
- Add to cart
- Mąka orkiszowa
MĄKA ORKISZOWA TYP 650 2KG
- 20,00 zł
- opakowanie 2kg Mąka jasna. Posiada mniej glutenu od typowej pszenicy, jednak nadaje się do większości domowych wypieków. Chleby, bułki, ciasta, babki itp.
-
- Add to cart
- Mąka orkiszowa
MĄKA ORKISZOWA TYP 650 5KG
- 45,00 zł
- opakowanie 5 kg Mąka jasna. Posiada mniej glutenu od typowej pszenicy, jednak nadaje się do większości domowych wypieków. Chleby, bułki, ciasta, babki itp.
-
- Add to cart
- Mąki
MĄKA Z KRZYCY (ŻYTO ŚWIĘTOJAŃSKIE) RAZOWA 1 KG
- 10,00 zł
- OPAKOWANIE 1KG Krzyca, czyli tak zwane żyto świętojańskie - najstarsza odmiana żyta, która została nieco zapomniana. Można stosować mąkę z krzycy w formie zamiennika żyta powszechnego. Mąka ciemna. Do wypieku chleba i także do przygotowania zakwasu.
-
- Add to cart
- Mąka z płaskurki
MĄKA Z PŁASKURKI TYP 650 5 KG
- 60,00 zł
- opakowanie 5kg Mąka jasna. Idealna do wyrobu makaronów, ciast, jasnego chleba.
-
- Select options
- Mąka pszenna, Mąki
Mąka pszenna typ 550
- 10,50 zł – 20,00 zł
- opakowanie 2.5kg lub 5kg zwana luksusowa polecamy do wypieków ciast drożdżowych oraz smażonych, pączków, kluski, racuchy, pierogów, makarony
-
- Select options
- Mąka pszenna, Mąki
Mąka pszenna typ 650
- 10,50 zł – 20,00 zł
- opakowanie 2.5kg lub 5kg zwana uniwersalna polecamy do ciemnych wypieków takich jak miodownik, pierniki, bułeczki, chałek oraz zagęszczania potraw czy zasmażki
-
- Select options
- Mąka pszenna, Mąki
Mąka pszenna typ 750
- 10,50 zł – 20,00 zł
- opakowanie 2.5kg lub 5kg zwana chlebowa polecamy do wypieków chleba, ciasto na pizzę
-
- Select options
- Mąka pszenna, Mąki
Mąka pszenna typ 1850
- 10,50 zł – 20,00 zł
- opakowanie 2.5kg lub 5kg (starogardzka) zwana graham polecamy do wypieków pieczywa
-
- Select options
- Mąka żytnia, Mąki
Mąka żytnia typ 720
- 10,50 zł – 20,00 zł
- opakowanie 2.5kg lub 5kg żytnia (pytlowa) polecamy do wypieków chleba, nadaje się do przygotowania zakwasu chlebowego oraz zakwasu na żur.